Полезни връзки  

Валутни курсовеВремето

Sinoptik.bg

Yahoo Weather

 

 

КОМУНИКАЦИИ

 

за надеждна свързаност...

MAN

PAN telecom разполага с надеждна оптична преносна среда (MAN – Metropolitan Area Network), покриваща територията на община Ихтиман и достигаща к.к.Момин Проход и гр.Костенец. Тя дава възможност за пренос на глас, данни и видео със скорости до 1 Gbps. Услугата е подходяща за компании, нуждаещи се от големи капацитети и високо ниво на сигурност за преноса на данни.

 

Dark Fiber

PAN telecom предоставя възможност да наемете оптично влакно от оптичната ни инфраструктура в град Ихтиман. Услугата е подходяща за компаниите, които желаят сами да организират преноса си и да имат по-голям контрол върху преносната среда. За консултация и въпроси се свържете с нашите търговски консултанти.
В процес на разширяване е оптичната свързаност на мрежата на PAN telecom с другите телекомуникационни оператори в страната.

 

Съвременната технология и далновидната технологична политика, провеждана от специалистите на фирмата, позволяват естествен преход към единна система за предоставяне на услуги. Благодарение на тази единна система, PAN telecom започна да предоставя на своите потребители услуги като пренос на данни и високоскоростен достъп до Интернет, телефония, радио, телевизия и др.

 


 Начало  Интернет  Правила за достъп до Интернет  Комуникации  Поддръжка  Статистика 

 Поща  Въпроси  За нас  Контакти  Общи Условия  Технически спецификации  Политика за Поверителност 

© 2012 "Пан Тeлеком" ЕООД.  Всички права запазени.  Дизайн  devWiz•com